Kirjanpitopalvelut

Palvelumme kattavat erilaisten yhtiömuotojen ja organisaatioiden kirjanpidon.

Palvelemme mielellämme kaikkia pieniä ja keskisuuria yrityksiä, yksinyrittäjiä, muutaman hengen mikroyrityksiä ja asunto-osakeyhtiöitä. Meillä on kokemusta myös sijoitustoimintaa harjoittavien holding-yhtiöiden kirjanpidosta.

Oikea kumppani kirjanpitopalveluissa säästää sinun aikaasi omaan osaamisalueeseesi, liiketoimintasi pyörittämiseen.

Osakeyhtiön kirjanpito

Osakeyhtiön kannattaa antaa kirjanpitonsa ammattilaisen käsiin, jolloin voit varmistua siitä, että lainsäädännön ja hyvän kirjanpitotavan edellytykset täyttyvät.

Osaava ja ammattimainen kirjanpitäjä on ajan tasalla muun muassa verotusasioissa, tuntee elinkeinosi viranomaissäädöksiä sekä osaa katsoa yrityksesi toimintaa kokonaisuutena, sinun etusi mukaisesti.

Toiminimen eli yksityisen elinkeinonharjoittajan kirjanpito

Suosittelemme myös toiminimille ammattilaisen tekemää, kaksinkertaista kirjanpitoa. Ammattimaisen ja osaavan kirjanpitäjän avulla pysyt ajan tasalla yrityksesi taloudellisesta tilanteesta ja voit varmistua, että yrityksesi noudattaa hyvää kirjanpitotapaa ja voimassa olevaa lainsäädäntöä.

Muiden yhtiömuotojen kirjanpito

Luotettava kirjanpidon kumppani on tärkeää kaikille yrityksille. Me tunnemme kaikenlaisten yhtiömuotojen kirjanpidon erityispiirteet: avoimet yhtiöt, kommandiittiyhtiöt, kiinteistöosakeyhtiöt ja asunto-osakeyhtiöt.

Ammattilaisen tekemän kirjanpidon avulla pysyt ajan tasalla taloudellisesta tilanteestasi ja voit varmistua siitä, että yrityksesi tai taloyhtiösi noudattaa hyvää kirjanpitotapaa ja voimassa olevaa lainsäädäntöä.

Palvelumme kattavat erilaisten yhtiömuotojen ja organisaatioiden kirjanpidon.