Muut tilitoimistopalvelut

Tarjoamme kaikki yrityksesi tarvitsemat tilitoimistopalvelut. Kokoa digitaalisista palveluistamme teille sopivin taloushallinnon kokonaisuus.

Ostolaskujen kierrätys

Sähköisessä kirjanpidossa laskujen kopioita ei tarvitse toimittaa kirjanpitäjälle, vaan laskujen hyväksymisen jälkeen ne siirtyvät kirjanpitäjällesi automaattisesti. Myös reaaliaikainen tuloslaskelmasi päivittyy samalla.

Sähköinen raportointi ja arkistointi

Sähköisessä kirjanpidossa voit helposti seurata yrityksesi taloudellista tilaa ja hakea avoimia laskuja tai muita materiaaleja. Sähköiseen arkistoon ajetut raportit ovat saatavillasi milloin tahansa.

Sähköinen laskutus, muistutukset ja perintä

Sähköisessä laskutuksessa myyntilaskun tiedot siirtyvät automaattisesti myyntireskontraan ja kirjanpitoon. Voit lähettää asiakkaalle joko sähköisen laskun tai automaattisesti postitettavan paperilaskun.

Pankkiliikenne

Voit hoitaa yrityksesi kaiken pankkiliikenteen sähköisessä taloushallintojärjestelmässä. Halutessasi voit ulkoistaa pankkiliikenteen osittain tai kokonaan meille valtakirjan avulla.

Osto- ja myyntireskontrat

Sähköisessä järjestelmässä voit hoitaa osto- ja myyntireskontraa itse tai ulkoistaa sen meille kokonaan tai osittain. Seuraamme myyntisuorituksia, kohdistamme ne oikeille tileille sekä hoidamme tarvittaessa muistutuslaskut ja perinnän.

Matka- ja kululaskut

Sähköisessä järjestelmässä voit tallentaa kuitit ja tehdä matkalaskut vaikka älypuhelimella. Kuittisi säilyvät aina tallessa, ja voit hoitaa matkalaskut vaikka jo matkan aikana, etteivät tiedot unohdu.

Palkanlaskenta

Sähköinen palkanlaskenta automatisoi palkkatapahtumien viennit sekä tarvittavat ilmoitukset esimerkiksi verohallintoon. Ulkoistamalla palkanlaskennan meille säästät omaa aikaasi ja varmistut siitä, että työntekijät saavat palkkansa oikein laskettuna ja ajallaan.